Røde Pølser
375 GRAM
Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt.
Varenummer: 1082 | EPD-nummer: 5285218 | GTIN: 05707196238112
Varenummer: 1082
EPD-nummer: 5285218
GTIN: 05707196238112
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (80%), vann, potetstivelse, salt, ertemel, soyaprotein, druesukker, stabilisator (E451), krydder, krydderekstrakter, surhetsregulerende middel (E331), antioxidanter (E301, E300), konserveringsmiddel (E250), farge (E120, E160b), lammetarm.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 160 kJ/ 280 kcal |
| Fett | 24,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,10 g |
| Karbohydrat | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 2,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1082 |
| EPD-nummer | 5285218 |
| GTIN | 05707196238112 |
| GTIN2 | 05707196238129 |
| GTIN3 | 05707196238136 |
| Opprettet dato | 26.02.2020 |
| Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















