Strings Beef snack
90 GRAM
Gøl salami strings er en snack som er laget av god kvalitet, med høyt kjøttinnhold, og serveres i en smart pakke som er enkel å ta med seg. Gøl salami strings gir deg rask energi på vei til trening eller når du er fysen på noe godt.
Varenummer: 8141 | EPD-nummer: 5916507 | GTIN: 05707196281316
Varenummer: 8141
EPD-nummer: 5916507
GTIN: 05707196281316
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: GØL
5 produkter i databasen
Ingredienser
Oksekød, geleringsmiddel (E401), salt, aroma, paprika, krydderier, surhedsregulerende middel (E327), antioxidant (E301), farve (E160c), konserveringsmiddel (E250).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 677 kJ/ 404 kcal |
Fett | 30,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 31,00 g |
Salt | 3,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Polen |
Varegruppe | |
Varenummer | 8141 |
EPD-nummer | 5916507 |
GTIN | 05707196281316 |
GTIN2 | 05707196281323 |
GTIN3 | 05707196281330 |
Opprettet dato | 06.02.2023 |
Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 23 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |