Ternet Bacon
2x125g GRAM
Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken. Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne eller ovnen, og er prikken over i’en i mange lekre retter.
Varenummer: 6563 | EPD-nummer: 6146328 | GTIN: 05707196306828
Varenummer: 6563
EPD-nummer: 6146328
GTIN: 05707196306828
PRODUSENT: Danish Crown Foods Norway AS
VAREMERKE: Tulip
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt, salt, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E 250). Røkt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 975 kJ/ 235 kcal |
| Fett | 19,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,20 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 16,00 g |
| Salt | 3,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 6563 |
| EPD-nummer | 6146328 |
| GTIN | 05707196306828 |
| GTIN2 | 05707196306835 |
| GTIN3 | 05707196306842 |
| Opprettet dato | 26.02.2020 |
| Oppdatert dato | 06.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 56 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















