Calzone ost & skinke
Håndlaget calzone fylt med skinke, mozzarella og fyldig tomatsaus.
Varenummer: 13229 | EPD-nummer: 6027270 | GTIN: 07090032310683
Varenummer: 13229
EPD-nummer: 6027270
GTIN: 07090032310683
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
86 produkter i databasen
Ingredienser
| Deig [HVETEMEL, vann, solsikkeolje, salt, gjær, HVETEMALT], tomatpuré, MOZZARELLA (10,9%), skinke (8,7%) [ (85%), vann, salt, potetstivelse, dekstrose, naturlig aroma, emulgeringsmiddel (E407a), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)], EDAMER (4,3%), hvitløk, oregano, chilipepper. |
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Sennep og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 920 kJ/ 221 kcal |
| Fett | 5,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,60 g |
| Karbohydrat | 33,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 13229 |
| EPD-nummer | 6027270 |
| GTIN | 07090032310683 |
| GTIN2 | 8032618090656 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.01.2023 |
| Oppdatert dato | 20.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | For best resultat, bruk eget Merrychef-program. Alternativt varmes produktet 30 sekunder i mikro (750w), deretter 3-4 minutter i pressgrill ved 225ºC. Produktet kan også stekes i ovn ved 180ºC (160ºC varmluft) i ca. 8 minutter hvis produktet er tint, eller ca. 15 minutter hvis produktet er frossent. Eksponeres på kjøl. |

















