Four High Carrot Cake

3430 GRM

Saftig fire-lags gulrotkake med ostekrem, toppet med striper av hvit sjokolade.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1428
EPD-nummer: 879825
GTIN: 10749017014286

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

77 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, gulrot (18,66%), kremost [MELK, FLØTE, syrekultur, salt, emulgator (E410), stabilisator (E415, E412)], SOYAOLJE, HVETEMEL, EGG, SMØR, hvit glasur [sukker, palmekjerneolje, palmeolje, MYSE (MELK), SKUMMETMELK, emulgator (E322 (SOYA)), vanilje], VALNØTTER, brunt sukker, ananas, palmeolje, rosiner, maisstivelse, fuktighetsbevarende middel (E965), kanel, salt, kokosolje, vanilje, muskat, vann.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Valnøtter
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Pekannøtter) og Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 554 kJ/ 370 kcal
Fett 26,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,00 g
Karbohydrat 32,00 g
hvorav
- Sukkerarter 22,00 g
Protein 4,00 g
Salt 0,86 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland USA
Opphavsland USA
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 1428
EPD-nummer 879825
GTIN 10749017014286
GTIN2 749017014296
GTIN3
Opprettet dato 18.08.2015
Oppdatert dato 20.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 548 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 4 dager

Tilberedning

Spiseklar Tines på kjøl i 8 – 10 timer eller ca 4 timer i romtemperatur.