Glutenfri ferdigbakt pizzabunn 240g
Ferdigbakt frossen glutenfri pizzabunn med skorpe. Pizzabunnen leveres i kartong med 14 singelpakket pizzabunner på aluminiumsbrett . 30 cm i diameter og 240g.
Varenummer: 13493 | EPD-nummer: 6304026 | GTIN: 08056479812561
Varenummer: 13493
EPD-nummer: 6304026
GTIN: 08056479812561
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
Risstivelse, maisstivelse, vann, filtert sjøvann, potetstivelse, rismel, solsikkeolje, extra virgin olivenolje, belgfruktmel (erter), vegetabilsk fiber (potet, ris, psyllium, linfrø, sitron, erter), sukker, hirsemel, linfrømel, salt, fersk gjær, naturlig aroma, fortykningsmiddel (E464), hevemiddel (E575, E500). |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 232 kJ/ 292 kcal |
Fett | 5,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 56,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 3,10 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 13493 |
EPD-nummer | 6304026 |
GTIN | 08056479812561 |
GTIN2 | 7090032311826 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.01.2023 |
Oppdatert dato | 20.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Tin i ca 10 minutter og topp med ønsket topping. Varmluftsovn: stek i forvarmet ovn ved 230°C i ca 5 minutter. Profesjonell pizzaovn: stek i en forvarmet ovn ved 320 ° C i ca 3-4 minutter. |