Pizza Taglio grønnsaker 850g
Luftig italiensk focaccia pizza, ferdig toppet med italienske råvarer.
Varenummer: 13537 | EPD-nummer: 6160147 | GTIN: 07090032311628
Varenummer: 13537
EPD-nummer: 6160147
GTIN: 07090032311628
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
86 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Soya, Sennep og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 943 kJ/ 224 kcal |
| Fett | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,10 g |
| Karbohydrat | 27,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,60 g |
| Protein | 10,60 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 13537 |
| EPD-nummer | 6160147 |
| GTIN | 07090032311628 |
| GTIN2 | 17090032315401 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.01.2023 |
| Oppdatert dato | 31.01.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes deretter i varmluftovn på 225 grader i ca. 6 min. Holdbar i 4 timer i romtemperatur etter steking. |

















