Pizza Taglio skinke og sopp

Luftig italiensk focaccia pizza, ferdig toppet med italienske råvarer.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 13538
EPD-nummer: 6160055
GTIN: 07090032311604

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, tomatpuré (21,2 %) [tomat 21,1%, salt], MOZZARELLA (17,6%), kokt skinke (7,1%) [svin (98%), aroma, salt, dekstrose, marsalavin, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)], stekt champignon (7,1%) [88% champignon, solsikkeolje, persille, salt, hvitløk, sukker, sitronsaft], HVETEMEL, extra virgin olivenolje, durumHVETE, tørket surdeig av HVETE, salt, gjær. 

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg, Soya, Sennep og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 895 kJ/ 212 kcal
Fett 6,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,80 g
Karbohydrat 29,60 g
hvorav
- Sukkerarter 4,10 g
Protein 9,70 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 13538
EPD-nummer 6160055
GTIN 07090032311604
GTIN2 17090032315388
GTIN3
Opprettet dato 16.01.2023
Oppdatert dato 31.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes deretter i varmluftovn på 225 grader i ca. 6 min. Holdbar i 4 timer i romtemperatur etter steking.