Pizza Taglio skinke og sopp
Luftig italiensk focaccia pizza, ferdig toppet med italienske råvarer.
Varenummer: 13538 | EPD-nummer: 6160055 | GTIN: 07090032311604
Varenummer: 13538
EPD-nummer: 6160055
GTIN: 07090032311604
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Soya, Sennep og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 895 kJ/ 212 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 29,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,10 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 13538 |
EPD-nummer | 6160055 |
GTIN | 07090032311604 |
GTIN2 | 17090032315388 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.01.2023 |
Oppdatert dato | 31.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes deretter i varmluftovn på 225 grader i ca. 6 min. Holdbar i 4 timer i romtemperatur etter steking. |