Raspberry Cheese Cake
2470 GRM
En myk ostekake med smak av hvit sjokolade og bringebær. Ferdig oppdelt i 14 stykker.
Varenummer: 1709 | EPD-nummer: 1648229 | GTIN: 10749017017096
Varenummer: 1709
EPD-nummer: 1648229
GTIN: 10749017017096
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 464 kJ/ 350 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 28,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 19,00 g |
Protein | 5,00 g |
Salt | 0,65 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 1709 |
EPD-nummer | 1648229 |
GTIN | 10749017017096 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 20749017017093 |
Opprettet dato | 18.08.2015 |
Oppdatert dato | 13.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |
Tilberedning
Spiseklar | Hel kake tines på kjøl i ca. 6-8 timer, enkle stykker tines på kjøl i ca. 4 timer. Alternativt kan hele kaken tines i romtemperatur i 4 timer. |