Raspberry Cheese Cake
2470 GRM
En myk ostekake med smak av hvit sjokolade og bringebær. Ferdig oppdelt i 14 stykker.
Varenummer: 1709 | EPD-nummer: 1648229 | GTIN: 10749017017096
Varenummer: 1709
EPD-nummer: 1648229
GTIN: 10749017017096
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
86 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 464 kJ/ 350 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 15,00 g |
| Karbohydrat | 28,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 19,00 g |
| Protein | 5,00 g |
| Salt | 0,65 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | USA |
| Opphavsland | USA |
| Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
| Varenummer | 1709 |
| EPD-nummer | 1648229 |
| GTIN | 10749017017096 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 20749017017093 |
| Opprettet dato | 18.08.2015 |
| Oppdatert dato | 13.01.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 548 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | Hel kake tines på kjøl i ca. 6-8 timer, enkle stykker tines på kjøl i ca. 4 timer. Alternativt kan hele kaken tines i romtemperatur i 4 timer. |

















