Rebellious Red Velvet Cake

Red Velvet kake fylt med kremost. Ferdig oppdelt i 14 stykker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 13568
EPD-nummer: 6280887
GTIN: 08718927556419

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

Kremost (MELK) (19%), finkornet sukker, HVETEMEL, rapsolje, EGG, smør (MELK), sukker, vann, kakaopulver, fargestoff (E120), hevemiddel (E450, E500), kakaosmør, glukosesirup, salt, melkesyrekultur, MELKEPULVER, fortykningsmiddel (E410), stabilisator (E420), emulgatorer (E471, E475, E470a, E422, E322 (SOYA)), fruktosesirup, konserveringsmiddel (E224, E200), HVETESTIVELSE, SKUMMETMELKPULVER, iodisert salt, sitronjuice, vanilje, karamell, aroma, naturlig aroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 764 kJ/ 424 kcal
Fett 29,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,60 g
Karbohydrat 33,90 g
hvorav
- Sukkerarter 22,70 g
Protein 4,70 g
Salt 0,49 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 13568
EPD-nummer 6280887
GTIN 08718927556419
GTIN2 8718927556402
GTIN3
Opprettet dato 21.07.2023
Oppdatert dato 21.08.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 420 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 4 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines på kjøl, ca. 3 timer per stykke, eller 6 timer for hel kake.