Rockslide Brownie

2040 GRM

Brownie med myk karamell, pecannøtter og melkesjokolade. Ferdig oppdelt i 16 stykker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1712
EPD-nummer: 1648252
GTIN: 10749017017126

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

Brunt sukker, margarin [SOYAOLJE, palmeolje, vann, salt, emulgator (E471),  SKUMMETMELKPULVER, emulgator (E322 (solsikke)), aroma, vitamin A (palmitat), fargestoff (E160a)], EGG, HVETEMEL, FLØTE, glukose, kakao, søtet kondensert MELK [MELK, sukker], SMØR, PEKANNØTTER (2,51%), kakao, kondensert MELK, salt, emulgator (E322 (SOYA)), vann, naturlig Madagaskar vaniljearoma.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Pekannøtter
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Valnøtter) og Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 840 kJ/ 440 kcal
Fett 27,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 33,00 g
Protein 4,00 g
Salt 0,41 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland USA
Opphavsland USA
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 1712
EPD-nummer 1648252
GTIN 10749017017126
GTIN2 749017017126
GTIN3
Opprettet dato 18.08.2015
Oppdatert dato 13.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 548 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 7 dager

Tilberedning

Spiseklar Hel kake tines på kjøl ca. 8 timer, eller ca. 2 timer i romtemperatur. Alternativt kan enkle stykker tines i ca. 40 min i romtemperatur.