Sjokoladefondant

100 GRM

Klassisk sjokoladefondant med innbydende utseende.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 86132
EPD-nummer: 4474508
GTIN: 08008207861327

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

EGG, sjokolade (15,5%) [sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (SOYA)), aroma], HVETEMEL, SMØR, kokosolje, sjokolade (7,5%) (kakaomasse, sukker), sukker, glukosesirup, emulgator (E322 (SOYA)).

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 773 kJ/ 426 kcal
Fett 28,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 19,70 g
Karbohydrat 36,00 g
hvorav
- Sukkerarter 23,50 g
Protein 6,10 g
Salt 0,08 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 86132
EPD-nummer 4474508
GTIN 08008207861327
GTIN2
GTIN3 80082078613272
Opprettet dato 18.03.2016
Oppdatert dato 13.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 548 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 3 dager

Tilberedning

Ovnsbakes Tines ca. 1 time i romtemperatur. Stekes i ovn i ca 13 min. ved 180°C. Fondanten betraktes som best når den er varm og kremete. Reduser steketiden dersom den virker overstekt.
Tilberedes i mikrobølgeovn Mikro: Fjern papiret, snu den frosne fondanten opp ned på et fat. Varmes i 60-70 sek. ved 450W.