Sjokoladefondant
100 GRM
Klassisk sjokoladefondant med innbydende utseende.
Varenummer: 86132 | EPD-nummer: 4474508 | GTIN: 08008207861327
Varenummer: 86132
EPD-nummer: 4474508
GTIN: 08008207861327
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
86 produkter i databasen
Ingredienser
EGG, sjokolade (15,5%) [sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (SOYA)), aroma], HVETEMEL, SMØR, kokosolje, sjokolade (7,5%) (kakaomasse, sukker), sukker, glukosesirup, emulgator (E322 (SOYA)).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 773 kJ/ 426 kcal |
| Fett | 28,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 19,70 g |
| Karbohydrat | 36,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 23,50 g |
| Protein | 6,10 g |
| Salt | 0,08 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
| Varenummer | 86132 |
| EPD-nummer | 4474508 |
| GTIN | 08008207861327 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 80082078613272 |
| Opprettet dato | 18.03.2016 |
| Oppdatert dato | 13.01.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 548 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Tines ca. 1 time i romtemperatur. Stekes i ovn i ca 13 min. ved 180°C. Fondanten betraktes som best når den er varm og kremete. Reduser steketiden dersom den virker overstekt. |
| Tilberedes i mikrobølgeovn | Mikro: Fjern papiret, snu den frosne fondanten opp ned på et fat. Varmes i 60-70 sek. ved 450W. |

















