Sjokoladefondant
100 GRM
Klassisk sjokoladefondant med innbydende utseende.
Varenummer: 86132 | EPD-nummer: 4474508 | GTIN: 08008207861327
Varenummer: 86132
EPD-nummer: 4474508
GTIN: 08008207861327
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
EGG, sjokolade (15,5%) [sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (SOYA)), aroma], HVETEMEL, SMØR, kokosolje, sjokolade (7,5%) (kakaomasse, sukker), sukker, glukosesirup, emulgator (E322 (SOYA)).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 773 kJ/ 426 kcal |
Fett | 28,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 19,70 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 23,50 g |
Protein | 6,10 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 86132 |
EPD-nummer | 4474508 |
GTIN | 08008207861327 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 80082078613272 |
Opprettet dato | 18.03.2016 |
Oppdatert dato | 13.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Tines ca. 1 time i romtemperatur. Stekes i ovn i ca 13 min. ved 180°C. Fondanten betraktes som best når den er varm og kremete. Reduser steketiden dersom den virker overstekt. |
Tilberedes i mikrobølgeovn | Mikro: Fjern papiret, snu den frosne fondanten opp ned på et fat. Varmes i 60-70 sek. ved 450W. |