Stenovnsbakt Pizzabunn 30Cm
Vår stenovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia. Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak
Varenummer: 13535 | EPD-nummer: 6165526 | GTIN: 08019013001180
Varenummer: 13535
EPD-nummer: 6165526
GTIN: 08019013001180
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
86 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 098 kJ/ 262 kcal |
| Fett | 1,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 51,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 9,10 g |
| Salt | 2,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 13535 |
| EPD-nummer | 6165526 |
| GTIN | 08019013001180 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.11.2022 |
| Oppdatert dato | 24.01.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Fjern plasten og la pizzabunnen tine i romtemperatur i 5-10 minutter. Topp pizzaen etter eget ønske. Stekes i ovn på 220°C i 5-7 minutter eller til osten er smeltet og skorpen er gyllen. |

















