Stenovnsbakt Pizzabunn 30Cm

Vår stenovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia. Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 13535
EPD-nummer: 6165526
GTIN: 08019013001180

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 098 kJ/ 262 kcal
Fett 1,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 51,80 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 9,10 g
Salt 2,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 13535
EPD-nummer 6165526
GTIN 08019013001180
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.11.2022
Oppdatert dato 24.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 3 dager

Tilberedning

Ovnsbakes Fjern plasten og la pizzabunnen tine i romtemperatur i 5-10 minutter. Topp pizzaen etter eget ønske. Stekes i ovn på 220°C i 5-7 minutter eller til osten er smeltet og skorpen er gyllen.