Stenovnsbakt Pizzabunn 30Cm
Vår stenovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia. Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak
Varenummer: 13535 | EPD-nummer: 6165526 | GTIN: 08019013001180
Varenummer: 13535
EPD-nummer: 6165526
GTIN: 08019013001180

PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
82 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk og Sennep


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 098 kJ/ 262 kcal |
Fett | 1,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 51,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 9,10 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 13535 |
EPD-nummer | 6165526 |
GTIN | 08019013001180 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.11.2022 |
Oppdatert dato | 24.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Fjern plasten og la pizzabunnen tine i romtemperatur i 5-10 minutter. Topp pizzaen etter eget ønske. Stekes i ovn på 220°C i 5-7 minutter eller til osten er smeltet og skorpen er gyllen. |