Stenovnsbakt Pizzabunn 30Cm
Vår stenovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia. Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak
Varenummer: 13535 | EPD-nummer: 6165526 | GTIN: 08019013001180
Varenummer: 13535
EPD-nummer: 6165526
GTIN: 08019013001180
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Melk og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 098 kJ/ 262 kcal |
Fett | 1,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 51,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 9,10 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 13535 |
EPD-nummer | 6165526 |
GTIN | 08019013001180 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.11.2022 |
Oppdatert dato | 24.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Fjern plasten og la pizzabunnen tine i romtemperatur i 5-10 minutter. Topp pizzaen etter eget ønske. Stekes i ovn på 220°C i 5-7 minutter eller til osten er smeltet og skorpen er gyllen. |