Stenovnsbakt Pizzabunn Med Saus 30Cm

1240 GRM

Vår Steinovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia.Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak. Produktet kommer med en delikat tomatsaus, mild og ren i smaken, akkurat slik italienerne liker det.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 7902
EPD-nummer: 4223475
GTIN: 08019013080000

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

Pizzadeig [HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, gjær, salt, maltet HVETEMEL], tomatsaus (38,7%) [tomat, salt, oregano]. 

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sennep og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 775 kJ/ 185 kcal
Fett 2,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 34,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 6,80 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 7902
EPD-nummer 4223475
GTIN 08019013080000
GTIN2
GTIN3 70900323179027
Opprettet dato 18.08.2015
Oppdatert dato 25.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 3 dager

Tilberedning

Ovnsbakes Pizzabunnen tines ved romtemperatur og toppes med ønsket fyll. Stekes i ovn ved 220-250 °C i 5- minutter.