Stenovnsbakt Pizzabunn Med Saus 30Cm
1240 GRM
Vår Steinovnsbakte pizzabunn er et høykvalitetsprodukt fra Italia.Tynn pizzabunn med rustikt utseende og nydelig smak. Produktet kommer med en delikat tomatsaus, mild og ren i smaken, akkurat slik italienerne liker det.
Varenummer: 7902 | EPD-nummer: 4223475 | GTIN: 08019013080000
Varenummer: 7902
EPD-nummer: 4223475
GTIN: 08019013080000
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
Pizzadeig [HVETEMEL, vann, salt, solsikkeolje, gjær, salt, maltet HVETEMEL], tomatsaus (38,7%) [tomat, salt, oregano].
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sennep og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 775 kJ/ 185 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 34,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 6,80 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 7902 |
EPD-nummer | 4223475 |
GTIN | 08019013080000 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 70900323179027 |
Opprettet dato | 18.08.2015 |
Oppdatert dato | 25.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Pizzabunnen tines ved romtemperatur og toppes med ønsket fyll. Stekes i ovn ved 220-250 °C i 5- minutter. |