Taglio Roman Style Pizabunn 500g, 12pk
Kongen av pizzabunner! Romansk pizzabunn som er bakt med tradisjon og gode råvarer i fokus.
Varenummer: 13120 | EPD-nummer: 5659958 | GTIN: 17090032311069
Varenummer: 13120
EPD-nummer: 5659958
GTIN: 17090032311069
PRODUSENT: Danora AS
VAREMERKE: DANORA
79 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, olivenolje, salt, HVETESURDEIG, HVETEGLUTEN, gjær, emulgator (E472e), druesukker, maltet HVETEMEL, rapsolje, enzymer.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 870 kJ/ 207 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 37,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 6,80 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 13120 |
EPD-nummer | 5659958 |
GTIN | 17090032311069 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.01.2023 |
Oppdatert dato | 16.01.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 1 dager |
Tilberedning
Varmebehandles | La pizzabunnen tine i cirka 30 minutter i romtemperatur. Pynt med ønsket topping. NB! vær litt forsiktig med fyll som inneholder mye fuktighet da det påvirker sprøheten i pizzabunnen. Stek pizzaen til den er crispy. Temperatur og steketid er avhengig av type ovn. Ta kontakt for info. Tips! ta på litt olivenolje før stekning for et ekstra flott utseende. |