Taglio Roman Style Pizabunn 500g, 12pk

Kongen av pizzabunner! Romansk pizzabunn som er bakt med tradisjon og gode råvarer i fokus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 13120
EPD-nummer: 5659958
GTIN: 17090032311069

PRODUSENT: Danora AS

VAREMERKE: DANORA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, olivenolje, salt, HVETESURDEIG, HVETEGLUTEN, gjær, emulgator (E472e), druesukker, maltet HVETEMEL, rapsolje, enzymer.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 870 kJ/ 207 kcal
Fett 2,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 37,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 6,80 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe
Varenummer 13120
EPD-nummer 5659958
GTIN 17090032311069
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.01.2023
Oppdatert dato 16.01.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 1 dager

Tilberedning

Varmebehandles La pizzabunnen tine i cirka 30 minutter i romtemperatur. Pynt med ønsket topping. NB! vær litt forsiktig med fyll som inneholder mye fuktighet da det påvirker sprøheten i pizzabunnen. Stek pizzaen til den er crispy. Temperatur og steketid er avhengig av type ovn. Ta kontakt for info.​ Tips! ta på litt olivenolje før stekning for et ekstra flott utseende.