Kremet formkakebase sjokolade sekk 12,5 kg
Varenummer: 56412 | EPD-nummer: | GTIN: 05028966035121
Varenummer: 56412
EPD-nummer:
GTIN: 05028966035121
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Dawn Foods
VAREMERKE: Dawn
24 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, hvetemel (med kalsium, jern, niacin og tiamin), maisstivelse, fettredusert kakaopulver, vegetabilsk olje (canola), hevemiddel (E450, E500), emulgator E475, salt, naturlig aroma, mysepulver (melk), eggepulver.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 666 kJ/ 394 kcal |
Fett | 5,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 80,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 44,10 g |
Protein | 5,10 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Bakeblandinger og tilbehør |
Varenummer | 56412 |
EPD-nummer | |
GTIN | 05028966035121 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.09.2017 |
Oppdatert dato | 05.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |