KYLLINGVINGER U/SPISS SINGELFRYST
2,5 KG
Kyllingvinger tilsatt vann og salt. Kan bakes i ovn eller paneres og friteres. Passer ypperlig som snacks eller på tapasbordet.
Varenummer: 90102 | EPD-nummer: 1965417 | GTIN: 07070471201315
Varenummer: 90102
EPD-nummer: 1965417
GTIN: 07070471201315
PRODUSENT: Den Stolte Hane
VAREMERKE: Vestfold Fugl
67 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingvinger uten spiss 90% (opprinnelse: Norge), 9% vann, salt, antioksidant: E301, surhetsregulerende middel: E331, dekstrose (mais), konserveringsmiddel: E262
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 698 kJ/ 168 kcal |
| Fett | 10,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,60 g |
| Karbohydrat | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 17,10 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 90102 |
| EPD-nummer | 1965417 |
| GTIN | 07070471201315 |
| GTIN2 | 07070471251310 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 25.03.2015 |
| Oppdatert dato | 21.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -35 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 547 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















