Bulleit Kentucky Straight Bourbon
Alkoholprosent: 45,00% | 0,70 liter
Årgang: 0
Råstoff:
Metode: Tradisjonell dobbeltdestillasjon, minimum 72 md. lagring i nye amerikanske eikefat
Dyp oransjegyllen. Preg av tørkete frukter over fat med vanilje. Sødmefull og fatpreget, litt varm. God fylde.
Varenummer: 1671101 | EPD-nummer: 4062113 | GTIN: 05000281038018
Varenummer: 1671101
EPD-nummer: 4062113
GTIN: 05000281038018
PRODUSENT: Diageo
VAREMERKE: Bulleit Distilling CO
2 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | USA |
| Opphavsland | USA |
| Distrikt | Kentucky |
| Underdistrikt | State |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1671101 |
| EPD-nummer | 4062113 |
| GTIN | 05000281038018 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.11.2019 |
| Oppdatert dato | 04.11.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | Drikkeklar nå, men kan også lagres |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















