BANANSPLITT FLØTEIS DIPLOM-IS
5 LTR
Marmorert fløteiskrem med vanilje- og banansmak og sjokosaus
Varenummer: 02144 | EPD-nummer: 1254804 | GTIN: 07037211021442
Varenummer: 02144
EPD-nummer: 1254804
GTIN: 07037211021442
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (24 %), sukker, glukosesirup, druesukker, skummetmelkpulver, mysepulver (melk), vann, invertsukker, kakao, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat), modifisert stivelse (mais), fargestoff (karotener), aromaer, salt, kakaoekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 846 kJ/ 202 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
Karbohydrat | 25,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 23,00 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 02144 |
EPD-nummer | 1254804 |
GTIN | 07037211021442 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037210214418 |
Opprettet dato | 10.11.2015 |
Oppdatert dato | 15.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |