BRINGEBÆR SORBET DIPLOM-IS
5 LTR
Bringebærsorbet
Varenummer: 11507 | EPD-nummer: 2522746 | GTIN: 07037211115073
Varenummer: 11507
EPD-nummer: 2522746
GTIN: 07037211115073
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, bringebærjuice* (29 %), sukker, glukosesirup, bringebærpuré (3,9 %), surhetsregulerende middel (sitronsyre), stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, pektin), fargestoff (rødbetfarge), vegetabilsk emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), potetprotein, aroma.*fra konsentrat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 516 kJ/ 122 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 29,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 11507 |
EPD-nummer | 2522746 |
GTIN | 07037211115073 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037212115072 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |