Diplom-is Fløteis Krokan 2l
1000 GRM
Fløteis med vaniljesmak med mandelkrokan (10 %).
Varenummer: 11926 | EPD-nummer: 5449012 | GTIN: 07037210119263
Varenummer: 11926
EPD-nummer: 5449012
GTIN: 07037210119263
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, sukker, kremfløte (19 %) , mysepulver (melk) , glukosesirup, mandler (0, 8 %) , skummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer) , stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan) , aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 828 kJ/ 197 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 28,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,00 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 11926 |
EPD-nummer | 5449012 |
GTIN | 07037210119263 |
GTIN2 | 07037211119262 |
GTIN3 | 07037212119261 |
Opprettet dato | 19.02.2020 |
Oppdatert dato | 04.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |