Bildebeskrivelse

Diplom-is Gullpinne 8stk

520 ml

En klassisk folkefavoritt! Fløteis med vanilje- og sjokoladesmak, sjokotrekk og knasende crisp.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 12122
EPD-nummer: 6361562
GTIN: 07037210121228

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, kremfløte (20 %), sukker, vegetabilsk olje (kokos), glukosesirup, mysepulver (melk), fettredusert kakao, skummetmelkpulver, hvetemel, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin (soya)), stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat,), aromaer, smør (melk), salt, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 125 kJ/ 270 kcal
Fett 18,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 23,00 g
hvorav
- Sukkerarter 21,00 g
Protein 3,30 g
Salt 0,13 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 12122
EPD-nummer 6361562
GTIN 07037210121228
GTIN2 7037211121227
GTIN3 7037212121226
Opprettet dato 16.02.2024
Oppdatert dato 16.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt