UTZCert

Diplom-is Royal Mandel 110ml

71 GRM

Fløteiskrem laget med ekte vanilje, dyppet i ekte melkesjokolade (28 %) og mandelbiter (3,5 %).

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11935
EPD-nummer: 5429931
GTIN: 07037210119355

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, sukker, kremfløte (16 %), kakaosmør, skummetmelkpulver, smørolje (melk), mandler, kakaomasse, mysepulver (melk), glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), melkepulver, stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat), naturlige vaniljearomaer, gulrot*, vaniljefrø, gresskar*. * fra konsentrat

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Mandel
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 ml.

Energi 1 338 kJ/ 321 kcal
Fett 21,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 27,00 g
hvorav
- Sukkerarter 26,00 g
Protein 5,00 g
Salt 0,16 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 11935
EPD-nummer 5429931
GTIN 07037210119355
GTIN2 07037211119354
GTIN3 07037212119353
Opprettet dato 19.02.2020
Oppdatert dato 29.01.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 65 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt