Diplom-is Salt Lakris 5l
5 LTR
Fløteiskrem med smak av vanilje, tilsatt salte lakrisperler og lakrissaus.
Varenummer: 12052 | EPD-nummer: 5935515 | GTIN: 07037210120528
Varenummer: 12052
EPD-nummer: 5935515
GTIN: 07037210120528
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (23 %), sukker, glukosesirup, druesukker, skummetmelkpulver, vegetabilsk olje (raps, shea, solsikke), vann, mysepulver (melk), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), ammoniumklorid, stabilisator (karragenan, guarkjernemel, cellulosegummi), fargestoff (vegetabilsk karbon), aroma, lakrispulver, salt, overflatebehandlingsmiddel (bivoks).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 924 kJ/ 221 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,80 g |
Karbohydrat | 26,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 25,00 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,19 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 12052 |
EPD-nummer | 5935515 |
GTIN | 07037210120528 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 7037212120526 |
Opprettet dato | 25.05.2022 |
Oppdatert dato | 21.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |