Diplom-is Salt Lakris 90g
0,09 KG
Varenummer: 06950 | EPD-nummer: 5938576 | GTIN: 07037210069506
Varenummer: 06950
EPD-nummer: 5938576
GTIN: 07037210069506
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, ammoniumklorid, potetstivelse, lakrisekstrakt, glukosesirup, aromaer, fargestoff (vegetabilsk karbon), vegetabilsk olje (solsikke), overflatebehandlingsmiddel (bivoks).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 580 kJ/ 378 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 93,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 89,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,07 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 06950 |
EPD-nummer | 5938576 |
GTIN | 07037210069506 |
GTIN2 | 7037211069505 |
GTIN3 | 7037212069504 |
Opprettet dato | 25.05.2022 |
Oppdatert dato | 25.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |