Diplom-is Sjokoladeiskake 1l
1 LTR
Varenummer: 11945 | EPD-nummer: 5338397 | GTIN: 07037210119454
Varenummer: 11945
EPD-nummer: 5338397
GTIN: 07037210119454
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, vann, sukker, glukose-fruktosesirup, vegetabilsk olje (kokos), druesukker, smørfett (melk), kremfløte, fettredusert kakao, kakaomasse, melkesukker, melkeprotein, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin), stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, pektiner, karragenan, natriumalginat), aromaer.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 894 kJ/ 214 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,10 g |
Karbohydrat | 26,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 24,00 g |
Protein | 2,10 g |
Salt | 0,11 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 11945 |
EPD-nummer | 5338397 |
GTIN | 07037210119454 |
GTIN2 | 7037211119453 |
GTIN3 | 7037212119452 |
Opprettet dato | 18.09.2019 |
Oppdatert dato | 25.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |