Bildebeskrivelse

Diplom-is Sjokosjokosjokocups 5l

5 LTR

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 12027
EPD-nummer: 6185102
GTIN: 07037210120276

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, kremfløte (20 %), sukker, glukosesirup, druesukker, vegetabilsk olje(kokos), fettredusert kakao, skummetmelkpulver, mysepulver (melk), vann, invertsukker, kakao, smør (melk), emulgator (mono-og diglyserider av fettsyrer, lecitin (soya)), helmelkpulver, kondensert skummetmelk, stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat), modifisert stivelse (mais), salt, aromaer, melkefett, kakaoekstrakt.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Soya
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 954 kJ/ 228 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,50 g
Karbohydrat 28,00 g
hvorav
- Sukkerarter 25,00 g
Protein 3,80 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter
Varenummer 12027
EPD-nummer 6185102
GTIN 07037210120276
GTIN2
GTIN3 7037212120274
Opprettet dato 05.04.2023
Oppdatert dato 05.04.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt