Diplom-Is Strawberry Syrup 0,8L
0,8 l
Jordbærsirup til softis og milkshake
Varenummer: 06692 | EPD-nummer: 5274618 | GTIN: 07037210066925
Varenummer: 06692
EPD-nummer: 5274618
GTIN: 07037210066925

PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, glukosesirup, jordbær (10%), jordbærkonsentrat* (6 %), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (karotener), naturlig farge (konsentrat av sort gulrot), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). *tilsvarer 49 % jordbærjuice."
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 909 kJ/ 214 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 52,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 47,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 06692 |
EPD-nummer | 5274618 |
GTIN | 07037210066925 |
GTIN2 | 07037211066924 |
GTIN3 | 07037212066923 |
Opprettet dato | 31.10.2019 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |