Diplom-Is Strawberry Syrup 0,8L
0,8 l
Jordbærsirup til softis og milkshake
Varenummer: 06692 | EPD-nummer: 5274618 | GTIN: 07037210066925
Varenummer: 06692
EPD-nummer: 5274618
GTIN: 07037210066925
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, glukosesirup, jordbær (10%), jordbærkonsentrat* (6 %), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (karotener), naturlig farge (konsentrat av sort gulrot), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). *tilsvarer 49 % jordbærjuice."
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 909 kJ/ 214 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 52,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 47,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 06692 |
EPD-nummer | 5274618 |
GTIN | 07037210066925 |
GTIN2 | 07037211066924 |
GTIN3 | 07037212066923 |
Opprettet dato | 31.10.2019 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |