GULLPINNE DIPLOM-IS

0,09 LTR

Fløteis med vaniljesmak og sjokoladefløteis med sjokotrekk og hvetecrisp.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11137
EPD-nummer: 1308394
GTIN: 07037210111373

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelkkremfløte (19 %) , sukker, vegetabilsk olje (kokos) , glukosesirup, mysepulver (melk) , fettredusert kakao, hvetemelskummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin) , stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan) , aroma, smør (melk) , salt, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Kamut, Rug, Spelt, Bygg) og Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 166 kJ/ 280 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 15,00 g
Karbohydrat 23,00 g
hvorav
- Sukkerarter 21,00 g
Protein 3,30 g
Salt 0,13 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 11137
EPD-nummer 1308394
GTIN 07037210111373
GTIN2 07037211111372
GTIN3 07037213111370
Opprettet dato 10.11.2015
Oppdatert dato 03.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 65 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt