MILKSHAKE MIKS (FROSSEN) DIPLOM-IS
2 LTR
Milkshake-miks med vaniljesmak
Varenummer: 03790 | EPD-nummer: 2236040 | GTIN: 07037210037901
Varenummer: 03790
EPD-nummer: 2236040
GTIN: 07037210037901
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (17%), sukker, glukosesirup, skummetmelkpulver, vegetabilsk emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, natriumkarboksymetylcellulose, karragenan), aroma (vanillin).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 582 kJ/ 139 kcal |
Fett | 7,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,70 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,00 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 03790 |
EPD-nummer | 2236040 |
GTIN | 07037210037901 |
GTIN2 | 07037211037900 |
GTIN3 | 07037213037908 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |