PIN-UP DIPLOM-IS
0,07 LTR
Fløteis med vaniljesmak og med sjokotrekk.
Varenummer: 11118 | EPD-nummer: 1238740 | GTIN: 07037210111182
Varenummer: 11118
EPD-nummer: 1238740
GTIN: 07037210111182
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (20 %) , sukker, vegetabilsk olje (kokos) , mysepulver (melk) , glukosesirup, skummetmelkpulver, fettredusert kakao, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin) , stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan) , aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 1 145 kJ/ 275 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 22,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 21,00 g |
Protein | 3,00 g |
Salt | 0,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Spiselige iskremkopper eller -kjegler |
Varenummer | 11118 |
EPD-nummer | 1238740 |
GTIN | 07037210111182 |
GTIN2 | 07037211111181 |
GTIN3 | 07037212111180 |
Opprettet dato | 10.11.2015 |
Oppdatert dato | 03.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |