Royal Havreis Pistasj og Sjokoladebiter 0.5l
0,5 LTR
Varenummer: 12009 | EPD-nummer: 5747423 | GTIN: 07037210120092
Varenummer: 12009
EPD-nummer: 5747423
GTIN: 07037210120092
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, havresirup (9,2 %) , glukosesirup, sukker, vegetabilsk olje (kokos) , pistasjpasta (3,8 %) , druesukker, kakaosmør, fettredusert kakao, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin) , stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) , salt, naturlig aroma, karamellisert sukker, gulrot*, spirulina*, gresskar*, eple*, aroma. *fra konsentrat.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter
Pistasjnøtter |
||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Havre |
Allergen | ||
---|---|---|
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter
Pistasjnøtter |
Ja | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Havre |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Bygg, Rug, Hvete), Nøtter (Valnøtter, Mandel, Hasselnøtter, Cashewnøtter), Melk og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 905 kJ/ 217 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,00 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,21 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 12009 |
EPD-nummer | 5747423 |
GTIN | 07037210120092 |
GTIN2 | 7037211120091 |
GTIN3 | 7037212120090 |
Opprettet dato | 25.05.2022 |
Oppdatert dato | 03.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |