Bildebeskrivelse

Royal Hvit Sjokolade og Jordbær 90ml

90 ml

Jordbærfløteiskrem dyppet i hvit sjokolade (31 %).

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 12041
EPD-nummer: 5897483
GTIN: 07037210120412

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, sukker, kremfløte (15 %), kakaosmør, helmelkpulver, mysepulver (melk), jordbær (3,1 %), glukosesirup, vegetabilsk olje (kokos), skummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), vann, naturlige aromaer, stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat, pektiner), rødbet*, surhetsregulerende middel (sitronsyre), gulrot*. *fra konsentrat.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 332 kJ/ 319 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 31,00 g
hvorav
- Sukkerarter 30,00 g
Protein 3,90 g
Salt 0,22 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 12041
EPD-nummer 5897483
GTIN 07037210120412
GTIN2 7037211120411
GTIN3 7037212120410
Opprettet dato 16.02.2024
Oppdatert dato 16.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt