Royal Vanilje
0,9 L
Premium fløteiskrem laget med ekte vanilje.
Varenummer: 11883 | EPD-nummer: 5275193 | GTIN: 07037210118839
Varenummer: 11883
EPD-nummer: 5275193
GTIN: 07037210118839
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (29 %) , sukker, skummetmelkpulver, glukosesirup, mysepulver (melk) , emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer) , stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan) , gulrot*, gresskar*, naturlig vaniljearoma, vaniljefrø. * fra konsentrat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 847 kJ/ 203 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,60 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 20,00 g |
Protein | 3,70 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 11883 |
EPD-nummer | 5275193 |
GTIN | 07037210118839 |
GTIN2 | 07037211118838 |
GTIN3 | 07037212118837 |
Opprettet dato | 29.07.2019 |
Oppdatert dato | 04.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |