SALT KARAMELL FLØTEIS DIPLOM-IS

5 LTR

Fløteis med karamellsmak, tilsatt salt karamellsaus

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11501
EPD-nummer: 2288959
GTIN: 07037211115011

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

151 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, kremfløte (23 %), sukker, glukosesirup,druesukker, skummetmelkpulver,kondensert melk, mysepulver, vann, vegetabilsk emulgator(mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (karragenan,johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, natriumkarboksymetylcellulose), salt,vegetabilsk olje (kokos), karamellisert sukker, aroma.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 861 kJ/ 205 kcal
Fett 9,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,40 g
Karbohydrat 26,00 g
hvorav
- Sukkerarter 24,00 g
Protein 3,40 g
Salt 0,28 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter
Varenummer 11501
EPD-nummer 2288959
GTIN 07037211115011
GTIN2
GTIN3 07037212115010
Opprettet dato 08.11.2017
Oppdatert dato 05.03.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 65 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt