SALT KARAMELL FLØTEIS DIPLOM-IS
5 LTR
Fløteis med karamellsmak, tilsatt salt karamellsaus
Varenummer: 11501 | EPD-nummer: 2288959 | GTIN: 07037211115011
Varenummer: 11501
EPD-nummer: 2288959
GTIN: 07037211115011
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (23 %), sukker, glukosesirup,druesukker, skummetmelkpulver,kondensert melk, mysepulver, vann, vegetabilsk emulgator(mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (karragenan,johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, natriumkarboksymetylcellulose), salt,vegetabilsk olje (kokos), karamellisert sukker, aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 861 kJ/ 205 kcal |
Fett | 9,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
Karbohydrat | 26,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 24,00 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,28 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 11501 |
EPD-nummer | 2288959 |
GTIN | 07037211115011 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037212115010 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |