SJOKOLADE FLØTEIS DIPLOM-IS
5 LTR
Sjokoladefløteiskrem med sjokobiter
Varenummer: 02093 | EPD-nummer: 1252386 | GTIN: 07037211020933
Varenummer: 02093
EPD-nummer: 1252386
GTIN: 07037211020933
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte(25 %), sukker, fettredusert kakao, druesukker, kakaomasse, skummetmelkpulver, glukosesirup, mysepulver (melk), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin),stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan), kakaosmør, aroma,salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 892 kJ/ 213 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,20 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,00 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,16 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 02093 |
EPD-nummer | 1252386 |
GTIN | 07037211020933 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037210209315 |
Opprettet dato | 05.03.2020 |
Oppdatert dato | 14.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |