SJOKOLADECRISP
100 GRM
Små kjekskuler dekket med lys melkesjokolade til iskrem og desserter
Varenummer: 06902 | EPD-nummer: 4582490 | GTIN: 07037210069025
Varenummer: 06902
EPD-nummer: 4582490
GTIN: 07037210069025
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, kakaosmør, helmelkpulver, hvetemel, kakaomasse, myse, malt ( hvete ), hvetestivelse, vegetabilsk emulgator ( soyalecitin ), krydder, aroma, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), glukosesirup, salt, modifisert stivelse, vegetabilsk olje (kokos), overflatebehandlingsmiddel (akasiegummi).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Kamut, Rug, Spelt, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 126 kJ/ 508 kcal |
Fett | 26,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 63,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 54,00 g |
Protein | 5,80 g |
Salt | 0,33 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 06902 |
EPD-nummer | 4582490 |
GTIN | 07037210069025 |
GTIN2 | 07037211069024 |
GTIN3 | 07037212069023 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |