SOFTISKJEKS STØPT
480 PCE
.
Varenummer: 06015 | EPD-nummer: 4628863 | GTIN: 07037211060151
Varenummer: 06015
EPD-nummer: 4628863
GTIN: 07037211060151
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
151 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, hvetestivelse, vegetabilsk olje (raps), Emulgator ( soyalecitin ), hvetefiber, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Kamut, Rug, Spelt, Bygg) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 660 kJ/ 390 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 77,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 9,50 g |
Salt | 0,55 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Søte kjeks eller småkaker |
Varenummer | 06015 |
EPD-nummer | 4628863 |
GTIN | 07037211060151 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037212060150 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |