Rainforest Alliance sertifisert

Diplom-is Sol-is 90ml

90.0 ml

Fløteis med vaniljesmak, solbærsaus og sjokotrekk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11271
EPD-nummer: 1550409
GTIN: 07037210112714

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

208 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, sukker, kremfløte (17 %), vegetabilsk olje (kokos), vann, solbærjuice* (2,1 %), mysepulver (melk), glukosesirup, skummetmelkpulver, fettredusert kakao, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin (soya)), stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat, pektiner), aromaer, surhetsregulerende middel (eplesyre). *fra konsentrat.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 164 kJ/ 279 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 28,00 g
hvorav
- Sukkerarter 26,00 g
Protein 2,70 g
Salt 0,11 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 11271
EPD-nummer 1550409
GTIN 07037210112714
GTIN2 7037211112713
GTIN3 7037211127113
Opprettet dato 10.11.2015
Oppdatert dato 27.03.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt