Daim kuler
1 KG
.
Varenummer: 06344 | EPD-nummer: 4510202 | GTIN: 07622210465238
Varenummer: 06344
EPD-nummer: 4510202
GTIN: 07622210465238

INFORMASJONSEIER: Diplom-is AS
PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: NIC
120 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, palmeolje, kakaosmør, kakaomasse, mandler (3%), mysepulver, skummetmelkpulver, melkefett, myseprodukt, søtet kondensert skummetmelk, salt, emulgator ( soyalecitin ), overflatebehandlingsmidler (gummi arabicum, maltodekstrin), aroma.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter
Mandel |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter
Mandel |
![]() |
Ja |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 205 kJ/ 530 kcal |
Fett | 31,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 16,00 g |
Karbohydrat | 59,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 58,50 g |
Protein | 1,20 g |
Salt | 0,85 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 06344 |
EPD-nummer | 4510202 |
GTIN | 07622210465238 |
GTIN2 | 07622210465221 |
GTIN3 | 17622210465228 |
Opprettet dato | 08.11.2017 |
Oppdatert dato | 15.04.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 183 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |