Diplom-is Sandwich Original 120ml

0.12 LTR

Fløteis med vaniljesmak mellom to kjeks

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 00400
EPD-nummer: 326694
GTIN: 07037210004002

PRODUSENT: Diplom-Is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

208 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, hvetemel, sukker, kremfløte (15 %), vegetabilsk olje (raps, fullherdet kokos, fullherdet raps), mysepulver (melk), glukosesirup, fettredusert kakao, skummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), salt, stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat), hevemiddel (ammoniumkarbonat, natriumhydrogenkarbonat), aroma.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Bygg, Spelt, Rug, Kamut, Havre), Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 177 kJ/ 280 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,50 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 24,00 g
Protein 4,50 g
Salt 0,41 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Spiselige iskremkopper eller -kjegler
Varenummer 00400
EPD-nummer 326694
GTIN 07037210004002
GTIN2 7037211004001
GTIN3 7037210040017
Opprettet dato 10.11.2015
Oppdatert dato 27.03.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt