Hysekarbonader 100 gr
100 gr
Varenummer: 3173915 | EPD-nummer: | GTIN: 07021860122575
Varenummer: 3173915
EPD-nummer:
GTIN: 07021860122575
PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: ENGERVIKS
55 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk (44,2%) surimi (Alaska Pollock (91,4%), sorbitol, natriumtripolyfosfat, Tetrasodium pyrofosfat), sei, hyse(8%), kvitlaks)) melk, potetmel, rapsolje, salt, løk, kaliumlaktat, naturlig aroma, krydder ekstrakt. Fortykningsmiddel: E-412
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 464 kJ/ 111 kcal |
Fett | 5,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 7,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 3173915 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07021860122575 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.09.2016 |
Oppdatert dato | 13.11.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |