KYLLINGFOND DEMI GLACE
Varenummer: 9199903 | EPD-nummer: 2831725 | GTIN: 07090021910887
Varenummer: 9199903
EPD-nummer: 2831725
GTIN: 07090021910887

PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
591 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingbuljong (kylling bein (24%), vann, gulrot, løk, persille, pepper, kryddernellik, rosmarin, timian, laurbærblad), løk, pastinakk, selleri, salt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 180 kJ/ 43 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 2,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 9199903 |
EPD-nummer | 2831725 |
GTIN | 07090021910887 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 16.10.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 26 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 140 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |