MANCHEGO 9 MND DOP 3,3 KG
Varenummer: 6180906 | EPD-nummer: 2239028 | GTIN: 97026591001536
Varenummer: 6180906
EPD-nummer: 2239028
GTIN: 97026591001536

PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
591 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert fåremelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, enzym: lysozym E1105 (egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509. På skorpe: konserveringsmiddel: natamycin E235, fargestoff: titandioksid E171.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 790 kJ/ 428 kcal |
Fett | 36,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 24,70 g |
Karbohydrat | 0,73 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,54 g |
Protein | 25,10 g |
Salt | 1,78 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Ost |
Varenummer | 6180906 |
EPD-nummer | 2239028 |
GTIN | 97026591001536 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.02.2015 |
Oppdatert dato | 16.10.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 10 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |