SEI CORDON BLEU GLUTENFRI FRYS
Varenummer: 1216110 | EPD-nummer: | GTIN: 07021860018151
Varenummer: 1216110
EPD-nummer:
GTIN: 07021860018151
PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
587 produkter i databasen
Ingredienser
Sei (Pollachius virens) (49%), vann, støbrød (rismel, kikkertmel, maisstivelse, salt, modifisert stivelse, rapsolje), rapsolje, fløtepulver (mysepulver, kjernemelkpulver, skummet melkepulver, vegetabilsk fett (kokos), emulgator (E471), stabilisator (E450iii), antiklumpemiddel (E551)), panneringsmiks (maismel, maisstivelse, potetstivelse, salt, rapsolje, emulgeringsmiddel (E415)), brokkoli, røkt skinke, ost (melk, salt, syrekultur, løpe, konserveringsmiddel (E251), farge (E160a)), maisstivelse, ostepulver, salt, sitronpepper, pepperekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 750 kJ/ 180 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 1216110 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07021860018151 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.10.2016 |
Oppdatert dato | 28.11.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |