SEI CRISPY MSC FRYS
Varenummer: 1216401 | EPD-nummer: | GTIN: 07312740006451
Varenummer: 1216401
EPD-nummer:
GTIN: 07312740006451
PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
591 produkter i databasen
Ingredienser
Sei (Pollachius virens) (67%), strøbrød (hvetemel, rapsolje, fortykningsmiddel E450, hevemiddel (E500), gurkemeie, salt, emulgator (E471), sukker, konserveringsmiddel (E260), farge (paprikaoleserin), gjær), vann, rapsolje, paneringsmix (hvetemel, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (E500)),sitronkonsentrat, salt, sitronpepper og pepperextrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 700 kJ/ 170 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 1216401 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07312740006451 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.02.2015 |
Oppdatert dato | 28.11.2017 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 360 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |