SEI MEXICANA MSC FRYS
5kg
Varenummer: 1216105 | EPD-nummer: | GTIN: 07021860018168
Varenummer: 1216105
EPD-nummer:
GTIN: 07021860018168
PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
587 produkter i databasen
Ingredienser
Sei (Pollachius virens) (43%), knuste tomater, strøbrød (maismel, salt, sukker, fargestoff(kalsiumkarbonat)),emulgator (E471) rapsolje, vann, potetflak, hvetemel, paneringsmiks (hvetemel, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat)), kryddermiks (krydder, sukker, salt, løk, hvitløk, druesukker, paprika, krydderekstrakter), rød og grønn paprika, gulrøtter, sjampinjong, hvitvinseddik, salt, sitronpepper, pepperekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Soya og Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 844 kJ/ 202 kcal |
Fett | 9,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,86 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 1216105 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07021860018168 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.10.2016 |
Oppdatert dato | 02.05.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Sei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |