MSC-merket fisk

SEI MEXICANA MSC FRYS

5kg

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1216105
EPD-nummer:
GTIN: 07021860018168

PRODUSENT: Domstein Sjømat AS

VAREMERKE: DOMSTEIN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

587 produkter i databasen

Ingredienser

Sei (Pollachius virens) (43%), knuste tomater, strøbrød (maismel, salt, sukker, fargestoff(kalsiumkarbonat)),emulgator (E471) rapsolje, vann, potetflak, hvetemel, paneringsmiks (hvetemel, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat)), kryddermiks (krydder, sukker, salt, løk, hvitløk, druesukker, paprika, krydderekstrakter), rød og grønn paprika, gulrøtter, sjampinjong, hvitvinseddik, salt, sitronpepper, pepperekstrakt.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk, Soya og Svoveldioksid eller sulfitter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 844 kJ/ 202 kcal
Fett 9,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 18,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,60 g
Protein 11,00 g
Salt 0,86 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 1216105
EPD-nummer
GTIN 07021860018168
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.10.2016
Oppdatert dato 02.05.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Sei

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt