SEI TEMPURA FISH & CHIPS MSC FRYS
5kg
Varenummer: 1216107 | EPD-nummer: | GTIN: 07311750135335
Varenummer: 1216107
EPD-nummer:
GTIN: 07311750135335
PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
587 produkter i databasen
Ingredienser
Sei (Pollachius virens) (55%), vann, tempura (hvete-, mais- og rismel, dextrin, hvetegluten, salt, mysepulver, fortykningsmiddel E450, bakepulver (natriumkarbonat)), strøbrød (hvetemel, salt, gjær) rapsolja, hvetemel, paneringsmiks (hvetemel, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 695 kJ/ 166 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 17,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 1216107 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07311750135335 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.02.2015 |
Oppdatert dato | 02.05.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Sei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 360 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |