SUSHI BITER
Varenummer: 202015 | EPD-nummer: | GTIN: 07090018357077
Varenummer: 202015
EPD-nummer:
GTIN: 07090018357077

PRODUSENT: Domstein Sjømat AS
VAREMERKE: DOMSTEIN
586 produkter i databasen
Ingredienser
Ris, laks, crabstick, kokt scampi, syltet ingefær, sjøgress, japansk eddik, wasabi (pepperrot), majones, sennep, agurk, avocado, hvite og svarte sesamfrø, soyasaus, (soya, vann og hvetemel), soyaolje, egg, sukker og salt |
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 648 kJ/ 155 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,65 g |
Karbohydrat | 25,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,60 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | Sjømat |
Varenummer | 202015 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07090018357077 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.02.2015 |
Oppdatert dato | 01.11.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 4 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |