Nyt Norge Nøkkelhullsmerking

Duga Byggkorn Flak

750 gram

Kornbasert måltid - 7 g betaglukan pr 100 gr. 1 porsjon på 50 gr bygg dekker daglig inntak av betaglukan . Betaglukan har gunstig effekt på kolestrol og blodsukker

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 30002
EPD-nummer: 4609194
GTIN: 07072379300039

INFORMASJONSEIER: M&D Alt-i-Ett AS

PRODUSENT: Duga AS

VAREMERKE: Duga AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

7 produkter i databasen

Ingredienser

Varmebehandlet, valset og tørket norsk nakenbygg

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Rug, Spelt, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 387 kJ/ 332 kcal
Fett 2,13 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,52 g
Karbohydrat 59,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,94 g
Kostfiber 15,00 g
Protein 11,00 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Matkorn
Varenummer 30002
EPD-nummer 4609194
GTIN 07072379300039
GTIN2 7072379300022
GTIN3 7072379300015
Opprettet dato 18.07.2021
Oppdatert dato 18.07.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kornblandinger/korn/linse produkter
Klasse Korn/mel
Brick kode Mel – kornblanding/frokostblanding (tørrvare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Meltype Uidentifisert

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 24 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 440 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt